vineri, 24 iunie 2016

Cazarea in Regim Hotelier in Mamaia din ce in ce mai solicitata

Amplasat in nordul statiunii Mamaia, Mamaia sat este o localitate care atrage an de an un numar important de turisti care isi doresc sa se relaxeze in cele mai bune conditii la malul marii. Cu siguranta ca statiunea Mamaia este cunoscuta in toata Europa pentru cluburile si hotelurile de lux, atragand numerosi turisti tineri, insa Mamaia sat este o comoara neslefuita ideala pentru oaspetii mai linistiti. Fiind o localitate modesta, unitatile de cazare nu sunt foarte multe, astfel ca toate camerele se ocupa in scurt timp in timpul sezonului estival, motiv pentru care turistii trebuie faca rezervarile chiar cu cateva luni inainte.


In schimb, o solutie importanta de luat in calcul atunci cand nu mai gasiti camere la hotel este sa inchiriati un apartament sau o casa in regim hotelier. Acest sistem promite foarte multe avantaje, iar oaspetii ajung ca la finalul vacantei sa faca economii importante, datorita faptului ca preturile sunt cu pana la 50% mai mici decat o camera obisnuita de hotel.

In schimb, pentru unii turisti poate reprezenta o problema ca regimul hotelier nu dispune de serviciile promise de unitatile de cazare obisnuite, precum servicii de curatenie, room service, receptie, curatatorie etc. Cu toate acestea, serviciile se platesc, indiferent daca sunt folosite sau nu de catre oaspeti, fara a exista posibilitatea de a renunta la ele si de a plati un pret redus.

Preturi


In asemenea situatii regimul hotelier cu siguranta ca reprezinta alegerea ideala. In plus, aceste locuinte sunt disponibile pe toata suprafata satului Mamaia, iar in functie de localizare preturile pot varia. De aemenea, tarifele sunt influentate si de numarul camerelor apartamentelor sau caselor, precum si de confortul oferit. Pentru un apartament de 2 camere preturile incep de la 100 de lei pe noapte, in timp ce la hotel pentru o singura camera cu aceleasi conditii tarifele debuteaza de la 120 de lei. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu