duminică, 6 noiembrie 2016

In sezonul rece sunt preferate cizmele scurte din piele

Pentru ca sezonul rece a pus stapanire pe intreaga tara, inevitabil trebuie sa ne adaptam si incaltamintea, iar ghetele sau acele modelele de cizme scurte pentru femei sunt perfecte pentru orice stil sau outfit, insa pentru ca solicitarile sunt atat de multe, creatorii de pantofi au inceput sa se axeze mai mult pe piesele de rezistenta ale perioadei de toamna-iarna.

Materiale potrivite

Este bine sa stiti de la inceput ca pentru orice tip de incaltaminte materialul joaca un rol extrem de important, iar in ceea ce priveste cizmele, acesta este primul criteriu pe care trebuie sa il aveti in vedere. La o scurta cautare pe site-urile de specialitate, putem observa ca fashionistele isi aleg cele mai diverse texturi si combinatii in ceea ce priveste incaltamintea. Prin urmare, din punct de vedere al tendintelor, puteti sa alegeti intre piele clasica, lacuita, intoarsa, perforata, cu snururi sau cu strasuri tot din acelasi material.

Exista si modele de cizme scurte pentru femei putin mai iesite din tipare precum cele din cauciuc in culori stridente, perfecte pentru sezonul ploios. Daca optati pentru acest tip, este bine ca in zilele cu temperaturi mai scazute sa le evitati pentru ca desi sunt captusite cu blanita nu vor pastra la fel de bine caldura precum cele clasice. In ceea ce priveste nuantele, combinatiile de textile castiga mai multe admiratoare, iar negrul ramane in continuare principalul punct de interes.

Decor 



Daca pe de-o parte avem acele modele in culori stridente, care inevitabil atrag atentia celor din jur, pe cealalta parte gasim cizme cu un decor extrem de original care poate varia de la un stil elegant, pana la unul modern. Dupa cum stiti, cele mai cautate modele sunt cele cu fermoare orizontale, verticale, minimaliste sau foarte mari, insa si alte tipuri de lanturi, strasuri, curele sau diverse impletituri se inscriu in tendintele anului 2016.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu