vineri, 20 ianuarie 2017

De ce sa alegi o firma de colantari auto?



Masinile au reprezentat intotdeauna o atractie pentru barbati, iar acestia au la dispozitie foarte multe modalitati prin care sa le personalizeze si sa isi puna ideile indraznete in valoare. In schimb, majoritatea acestor variante sunt foarte costisitoare, motiv pentru care de cele mai multe ori se cauta alternative la preturi mai accesibile, iar o idee foarte inspirata este apelarea la o firma de colantari auto.

 
Vopsea vs. autocolant

Costurile implicate sunt importante intotdeauna, iar colantarea integrala a unei masini presupune un buget mult mai mic decat cel necesar pentru a vopsi acelasi autoturism. De exemplu, pentru a vopsi o masina de clasa mica, clientii trebuie sa pregateasca circa 1.000 de euro, pe cand colantarea cu un autocolant de calitate ajunge la circa 1.000 de lei, astfel ca economia este substantiala.

In plus, procedura in sine este mult simplificata, iar totul se desfasoara in doar cateva ore, fata de cele cateva zile necesare pentru ca vopseaua sa se usuce. Mai mult, gama de autocolante din care clientii pot alege este foarte diversificata, acestia avand posibilitatea de a opta intre culorile clasice ce imita vopseaua metalizata, fie pentru cele mate sau albul perlat, in functie de autoturismul condus.

 
Durabilitate

Autocolantale sunt mai usor de intretinut decat vopseaua, iar oricand apar probleme precum zgaraieturi in parcari, este suficienta inlocuirea foliei de pe elementul respectiv, fapt care implica costuri mai reduse. De asemenea, soferii care apeleaza la o firma de colantari auto vor avea parte si de o lunga durata de viata a autocolantului, in functie de tipul acestuia. Cele mai multe rezista in cele mai bune conditii circa 2 ani, insa acestea sunt si cele mai ieftine, astfel ca cei care isi doresc o calitate superioara, pot apela la autocolantele mai groase, ce rezista mai bine in timp, promitand o garantie de pana la 5 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu