joi, 19 ianuarie 2017

Care este adevaratul pret al unui bilet de avion catre Australia



Considerata de multi o tara exotica, Australia atrage in fiecare an milioane de turisti din toate colturile lumii, fiind o destinatie care prinde tot mai bine si la romani. In ciuda faptului ca un pret bilet de avion Australia poate fi destul de piperat intrucat distanta intre cele doua tari este una uriasa, oricand se poate profita de cele mai bune oferte cu ajutorul Aerotravel, sistem ce scaneaza toate zborurile si le afiseaza pe cele mai atragatoare. In schimb, una dintre cele mai grozave luni in care se poate vizita Australia este septembrie, intrucat preturile scad peste tot, vremea este placuta, iar activitatile pentru turisti sunt nenumarate.



Parcul National Muntii Albastri

Asadar, cu siguranta ca o vacanta nu este completa daca nu se viziteaza acest parc national localizat la mai putin de 100 de km distanta de Sydney. Numele „albastru” a fost capatat de la ceata albastra emanata de copacii de eucalipt, intregul complex intinzandu-se pe mai mult de 300 de hectare si remarcandu-se prin cascade, lacuri, peisaje naturale splendide, dar si diferite facilitati pentru vizitatori. Popular in special in randul iubitorilor de natura, acest parc national este o alternativa pe care multi sunt dispusi sa o incerce, evadand din aglomeratia orasului.



Melbourne

Acesta este al doilea cel mai mare oras al tarii si reprezinta un popas important de pe cele mai multe itinerarii al celor interesati de pret bilet de avion Australia. Galerii, teatre, restaurante, magazine si un aer european, cu siguranta ca nimeni nu se va plictisi vizitand strazile din Melbourne, ce ascund numeroase secrete. Printre acestea se numara Gradinile Botanice Regale, Galeria Nationala Victoria, strada eleganta Bourke ideala pentru iubitorii de shopping, in timp ce turistii care isi doresc sa simta pe pielea lor atmosfera australiana, pot merge la Piata Regina Victoria, veche de un secol, unde sunt comercializate diferite produse, de la fructe, legume, articole vestimentare si nu numai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu