vineri, 18 noiembrie 2016

Un gps tracker ne ajuta sa nu pierdem catelul sau pisica

Animalele de companie sunt cei mai buni prieteni ai oamenilor, fie ca este vorba de caini sau pisici, iar multi le trateaza ca pe membri ai familiei. Plimbarile sau joaca cu animalele intotdeauna va reprezenta una dintre cele mai grozave activitati pentru multi, insa pentru ca acestea sa se simta in largul lor trebuie lasate libere in curte pentru a se plimba in voie. In schimb, in aceasta situatie exista oricand riscul ca animalele sa se indeparteze de casa si sa se rataceasca, fara a mai gasi drumul inapoi. Pentru evitarea unor asemenea cazuri, oricine poate apela la GPS tracker animale, un dispozitiv accesibil pentru toate buzunarele, ce poate fi achizitionat de la iUni.

Cum functioneaza?

Acest gadget functioneaza prin intermediul GPS-ului incorporat, cu ajutorul caruia este transmisa
locatia exacta a animalului de companie. Mai mult, un GPS tracker animale are incorporat si un senzor de miscare care poate trimite automat un mesaj de avertizare pe telefonul utilizatorilor, in timp ce prin intermediul microfonului se poate asculta totul pe o raza de cativa metri.

Se utilizeaza cu usurinta

Un asemenea dispozitiv este folosit cu usurinta de catre oricine, intrucat activarea se face prin simpla apasare a unui buton prezent pe tracker. In plus, exista posibilitatea de monitorizare in timp real pe laptop, telefon sau tableta, caz in care trebuie instalate aplicatiile si driverele adecvate. In schimb, toti pasii mentionati in manualul de utilizare pentru a fi mai usor de inteles.

Avantajele aduse de iUni


Clientii care isi doresc sa testeze dispozitivele inainte de a le achizitiona o pot face in showroom-ul iUni din Bucuresti, unde sunt consiliati si de angajati. Mai mult, pentru comenzile plasate pe site si care au o valoare mai mare de 499 de lei se asigura gratuit transportul prin curier, existand posibilitatea returnarii produselor in 14 zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu